Βρείτε μας!

Τηλέφωνο: 2384023533

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης 2

Τι κάνουμε

Η φιλοσοφία μας

και ο στόχος μας!

Αποτελεσματική εκπαίδευση

Οι μαθητές μας γίνονται πολίτες του κόσμου!
Δεν περιοριζόμαστε στο όρια του βιβλίου και της αίθουσας. Αντιθέτως στοχεύουμε στη σφαιρική, διαπολιτισμική γνώση μέσω της βιωματικής διδασκαλίας. Διευρύνουμε τους ορίζοντες των μαθητών μας μέσα από θεατρικές παραστάσεις, επικοινωνία με άλλους μαθητές στην ξένη γλώσσα και πολλές ακόμα δράσεις.
Το αποτέλεσμα; Πετυχαίνουν αβίαστα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις της ξένης γλώσσας σε κάθε περίσταση της καθημερινής τους ζωής.

Η φιλοσοφία μας

Υψηλή ποιότητα, καινοτομία και υπευθυνότητα είναι συνώνυμα των υπηρεσιών μας. «Involve me and I learn» είναι η φράση που περιγράφει την εκπαιδευτική μας προσέγγιση επικεντρωμένη στις ανάγκες των μαθητών μας και στα προσωπικά τους μαθησιακά στυλ. Η τεχνολογία εφαρμόζεται στο πρόγραμμά μας σαν ένα εργαλείο που βοηθά τους μαθητές να φτάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. Η διδασκαλία είναι το πάθος μας και είναι αυτό που μεταμορφώνει τα μαθήματά μας σε μια συναρπαστική εμπειρία.

Ο στόχος μας

Κάθε καθηγητής που διδάσκει στο κέντρο μας είναι μέλος μιας ομάδας της οποίας υψηλότερος στόχος είναι να εκμαιεύσει την καλύτερη δυνατή απόδοση των μαθητών μας. Η βελτίωση της απόδοσής τους μαζί με την απόκτηση γνώσης για να πετύχουν το στόχο τους είναι η δέσμευσή μας.

Οι μαθητές μας

Τα προγράμματα σπουδών απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών!  Μια σωστή αρχή καθορίζει την επιτυχία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2384023533, καθημερινά 12:00-20:00

Περισσότερα

Στείλτε μας μήνυμα!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε email στο diavioualakiozoglou@gmail.com

Περισσότερα

Επισκεφθείτε μας!

Ελάτε στο χώρο μας Αγ. Θεοδώρων 2, στην Αριδαία, καθημερινά 12:00-20:00.

Περισσότερα

Involve me and I learn

Benjamin Flanklin

Skip to content