Βρείτε μας!

Τηλέφωνο: 2384023533

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης 2

Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!!

Καθημερινά: 10:00-13:00--17:00-20:00

Έναρξη μαθημάτων

16/09/19

Προσφορές

«Οι καθηγητές που αγαπούν τη διδασκαλία, διδάσκουν στα παιδιά να αγαπούν να μαθαίνουν»

Για 11η χρονιά συνεχίζουμε με διακρίσεις και συνεργασίες με διεθνείς φορείς προσφέροντας στους μαθητές μας το υψηλό επίπεδο σπουδών που θα τους εξασφαλίσει τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους.

Tο μοναδικό πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο διεθνών αναγνωρισμένων προσόντων γλωσσομάθειας στην Αλμωπία.

Το Κέντρο μας έχει αναγνωριστεί ως Κέντρο Προετοιμασίας Εξετάσεων Cambridge. Mια διάκριση που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουμε στα παιδιά σας.

 

Συμμετείχαμε σε μεγάλη έρευνα της συγγραφικής ομάδας της Cambridge University Press συντελώντας στη διαμόρφωση του νέου εκπαιδευτικού υλικού.

Our TED Club!

Αποκλειστική καινοτομία του Κέντρου μας!

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας όπως γνωρίζετε η φιλοσοφία μας έχει στο επίκεντρο τους μαθητές. Ναι περνάνε τις εξετάσεις, παίρνουν τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά όμως ξέρουν αγγλικά;; Μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν; Στα μαθήματά μας έχουμε ενσωματώσει όλες τις βασικές δεξιότητες που κρίνονται απαραίτητες για το μέλλον των παιδιών μας περιγράφονται συχνά με τον όρο 4C, από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων creativity (δημιουργικότητα), critical thinking (κριτική σκέψη), communication (επικοινωνία) και collaboration (συνεργασία). Σ’ αυτές προστίθενται και δεξιότητες όπως ο ψηφιακός γραμματισμός, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, η παραγωγικότητα, η καινοτομία, η ανάπτυξη ικανότητας ηγεσίας, η δεοντολογία, η υπευθυνότητα, η προσωπική και κοινωνική ευθύνη. Αξίες διαχρονικές που συνδέονται με την επιτυχή μάθηση και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

Η παρουσία των μαθητών στην παγκόσμια κοινότητα TED μπορεί να προστεθεί σ’ ένα βιογραφικό, σε μια αίτηση εγγραφής σε ένα πανεπιστήμιο προσδίδοντας τους ένα ακόμα πλεονέκτημα.

Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε νέους με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Υποστηρίζουμε τους νέους στην αναζήτηση του πάθους τους, να μάθουν πώς να παρουσιάζουν τις ιδέες τους στους άλλους ως μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου μαθητών και να μοιραστούν τις ιδέες τους παρουσιάζοντας όπως και στις ομιλίες TED.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον και στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας αποκτούν πραγματικά τα εφόδια που χρειάζονται!!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες των παιδιών μας, πατώντας εδώ.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έχει ξεχωρίσει με το

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001/2015, κατά την οποία διασφαλίζεται η κατάρτιση και η υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους εκπαιδευόμενους του.

Στόχος μας είναι η τήρηση μιας ποιοτικής, διαρκώς βελτιούμενης πολιτικής ποιότητας, με επίκεντρο τους εκπαιδευόμενους μέσα από την συνεχή και άμεση ικανοποίηση των αναγκών τους.Αυτό διασφαλίζεται με την έγκαιρη ενημέρωση τους για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το κέντρο μας, με την υλοποίηση της εκπαίδευσης σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό χώρο με προηγμένη υλικοτεχνική υποδομή και υψηλής κατάρτισης εκπαιδευτές που επιλέγονται μέσα από αυστηρό εσωτερικό σύστημα αξιολόγησης.

Γίνεται συνεχής έλεγχος των προγραμμάτων σε όλα τα επίπεδα πριν,κατά την διάρκεια και μετά την υλοποίηση τους από την επιτροπή πιστοποίησης ποιότητας.Έτσι διασφαλίζεται ότι το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κάθε εκπαιδευόμενου.

Συνεργασία με το πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Aποκλειστική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονία και το τμήμα ΚΕΔΙΒΙΜ.

Αποτελεσματική εκπαίδευση

Μετά από ενδελεχή έλεγχο ποιότητας των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων εξασφαλίσαμε αποκλειστική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονία και το τμήμα ΚΕΔΙΒΙΜ για την περιοχή της Αλμωπίας.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε προγράμματα κατάρτισης, μοριοδοτούμενα και μη, σε ποικίλους τομείς ενδιαφέροντος,όπως:

  • management-marketing
  • λογιστική και χρηματοοικονομικά
  • διεθνείς σπουδές
  • εκπαίδευση και ειδική αγωγή
  • εφαρμογές πληροφορικής
  • μουσική επιστήμη και τέχνη
  • πολιτισμός.
Που απευθύνονται;

Τα Προγράμματα απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεωνλοιπών εργαζομένων και ανέργων, όσο και σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙαπόφοιτους ΙΕΚ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  • στοχεύοντας στον εμπλουτισμό των γνώσεων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Οι βραβεύσεις μας !

  •  Βραβείο Αριστείας για τις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών μας στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Kangaroo Language Contest (KGL) συνολικά αλλά(βάλε φωτο) και ειδικότερα στο επίπεδο Β1 όπου ο Ν.Ι. διακρίθηκε πανελλαδικά!

  • Επιτυχόντες στον διαγωνισμό «Χαρισμάθεια». Η μαθήτριά μας Μ.Τ. διακρίθηκε στη 33η θέση πανελλαδικά.

Αποκλειστική συνεργασία Psycholinguistics in Practice

ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ Ή ΣΤΥΛ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ.

Η εφαρμογή των νέων επιστημονικών μεθόδων και της αντίστοιχης εκπαιδευτικής τεχνολογίας στη διδασκαλία Ξένων Γλωσσών.

Μέσω ενός ερωτηματολογίου που απαντά ο μαθητής μαθαίνουμε το μαθησιακό του προφιλ, και διδάσκουμε με το τρόπο που μαθαίνει.

Ενημερωθείτε!

Με συνολικά πάνω από 80 συμμετοχές σε διαγωνισμούς, με διακρίσεις για τις επιδόσεις τους, με 100 και πλέον επιτυχόντες στις εξετάσεις Language Cert και Cambridge… έλα στην ομάδα μας!

Θα συμβιβαζόσασταν με κάτι λιγότερο;

Skip to content