Βρείτε μας!

Τηλέφωνο: 2384023533

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης 2

Εξεταστικό κέντρο Language Cert

Εξεταστικό Κέντρο Language Cert

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις για ένα εξεταστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών για τους μαθητές της Αλμωπίας κατορθώσαμε, έπειτα από ενδελεχή έλεγχο ποιότητας όλων των υπηρεσιών που προσφέρουμε και των άρτια εξοπλισμένων εγκαταστάσεών μας, να γίνουμε το

Στο εξής, θα διεξάγονται εξετάσεις γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων στις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας με απόλυτη διαφάνεια και ευελιξία στον προγραμματισμό τους εκτός περιόδου σχολικών εξετάσεων.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ του Διεθνούς Φορέα Πιστοποίησης Language Cert στο Ν. Πέλλας

Τι είναι η Language Cert;

Η LanguageCert είναι ένας Φορέας Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι μέλος του ομίλου PeopleCert , ενός παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

Η LanguageCert αναπτύσσει τις δικές της πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συνεργάζεται με καταξιωμένους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων στην παγκόσμια αγορά. Για τη διεξαγωγή των πιστοποιήσεών της, καθώς και για τις εξετάσεις που παρέχει με τη βοήθεια των συνεργατών της, η LanguageCert χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, καθώς και πρωτοποριακά και ευέλικτα συστήματα εξέτασης και αξιολόγησης, που έχουν αναπτυχθεί από τον όμιλο PeopleCert και που προσαρμόζονται στις ειδικές απαιτήσεις της κάθε εξέτασης. Επωφελείται επίσης από την εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών που προσφέρει ο όμιλος PeopleCert 24/7/365 σε κέντρα ξένων γλωσσών, εκπαιδευτικούς και υποψηφίους.

Όραμα-Αποστολή-Βασικές Αξίες

Το όραμα, η αποστολή και οι βασικές αξίες της LanguageCert θέτουν τις βάσεις του οργανισμού και καθοδηγούν όλες τις αποφάσεις του.

  • Όραμα: να αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη γλωσσική πιστοποίηση
  • Αποστολή: να αναπτύσσει και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, που βελτιώνουν τις ζωές, την εκπαίδευση και τις προοπτικές σταδιοδρομίας των υποψηφίων ανά τον κόσμο
  • Βασικές αξίες: Ποιότητα, Καινοτομία, Ακεραιότητα, Πάθος
Skip to content