Βρείτε μας!

Τηλέφωνο: 2384023533

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης 2

Starters

Αγγλικά

  • Date created

    Μάρτιος 16, 2019

  • Last updated

    Μάιος 14, 2019

Starters

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Η διδασκαλία των αγγλικών στις Β’ και Γ’ τάξεις του δημοτικού αποτελεί τα θεμέλια για τη μετέπειτα πορεία του μαθητή στη γλωσομάθεια.

Ο μαθητής καλείται να λειτουργήσει στα πλαίσια μιας κοινωνικής σπουδής αλλά ταυτόχρονα να μην αισθάνεται «φορτωμένος» με πολλή δουλειά! το τραγούδι, το παιχνίδι, η ζωγραφική, το βίντεο και η κίνηση είναι μερικά από τα μέσα που εξειδικευμένοι καθηγητές χρησιμοποιούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, γεμάτους χρώμα και ζωντάνια. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν!

Με το νέο σχεδιασμό της διδασκαλίας στις τάξεις μας τα παιδιά είναι ικανά να χρησιμοποιήσουν τ’αγγλικά τόσο στον προφορικό λόγο όσο και στο γραπτό μέσα στους πρώτους 3 μήνες μαθημάτων!

JUNIORS 1

Η διάρκεια των σπουδών σ’αυτό το τμήμα ξεκινάει το Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου. Οι ώρες διδασκαλίας είναι 2 ημέρες την εβδομάδα από 60 λεπτά μαθήματος(1 ώρα).

Σ’αυτό το επίπεδο ο μαθητής μπορεί να κατανοήσει μικρές προτάσεις και διαλόγους με βασικό λεξιλόγιο, να γράψει και να κατανοήσει απλές προτάσεις, λέξεις και φράσεις αλλά και να τις χρησιμοποιήσει ώστε να επικοινωνήσει.

JUNIORS 2

Η διάρκεια των σπουδών σ’αυτό το τμήμα ξεκινάει το Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου. Οι ώρες διδασκαλίας είναι 2 ημέρες την εβδομάδα από 90 λεπτά μαθήματος (1,5 ώρα).

Από αυτό το επίπεδο που οι δεξιότητες των μαθητών έχουν αναπτυχθεί επαρκώς από την προηγούμενη χρονιά εξασφαλίζουμε για τους μαθητές μας πραγματικές συνθήκες επικοινωνίας καθώς οργανώνουμε προγράμματα σε συνεργασία με σχολεία του εξωτερικού. Με αυτό τον τρόπο εκθέτουμε τους μαθητές μας στη γλώσσα και ανακαλύπτουν από μόνοι τους τη χρησιμότητά της και τα οφέλη που τους προσφέρει η γλωσσομάθεια.

Skip to content