Βρείτε μας!

Τηλέφωνο: 2384023533

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης 2

Your thoughts on Greece

Διδάσκουμε στους μαθητές μας την ξένη γλώσσα μέσω διαπολιτισμικών ερεθισμάτων.

Διασφαλίζουμε πως οι δικοί μας μαθητές δε θα μιλούν μόνο την αγγλική γλώσσα αλλά θα έχουν εκτεθεί σε ερεθίσματα που αναπτύσσουν μια πολύπλευρη προσωπικότητα, και θα είναι πολίτες του κόσμου με εφόδια και εμπειρίες για μια ζωή.

Με γνώμονα αυτήν την πεποίθηση παρέχουμε στους μαθητές μας ευκαιρίες συνεργασίας με σχολεία του εξωτερικού από την πρώτη κιόλας τάξη και αναθέτουμε ομαδικές εργασίες προωθώντας τη συλλογικότητα και το πνεύμα της συνεργασίας χρησιμοποιώντας τη ξένη γλώσσα.

Πρόκειται για ένα project όπου οι μαθητές έρχονται σε επαφή με ξένους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας και τους κάνουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης λοιπόν επισκεφθήκαμε το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και οι μαθητές μας μίλησαν με τουρίστες και κατενθουσιάστηκαν από την εμπειρία. Οι τουρίστες έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές μας να συζητήσουν στα αγγλικά σε πραγματικές συνθήκες.

Παράλληλα τους χαρίσαμε κάποια αναμνηστικά από την περιοχή μας προσκαλώντας τους να μας επισκεφθούν. Μια όμορφη εμπειρία που θα την επαναλαμβάνουμε δημιουργώντας ευκαιρίες ώστε οι μαθητές μας να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα που διδάσκονται και να αντιληφθούν τις δυνατότητες που τους προσφέρει η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Skip to content